vleespakket van boer
 
Betervlees.nl Natuurlijk rundvlees uit de streek.
Beter voor de boer. Beter voor uw portemonnee. In de media. Koop hier uw rundvlees van rechtstreeks van de boerin. Kies uit een compleet vleespakket of losse onderdelen. Ons doel is betaalbaar en eerlijk natuurvlees voor iedereen die er net als ons van wil genieten.
apps

2 kg biefstuk, 3 kg gehakt en 50 hamburgers. U krijgt het vlees altijd vers aangeleverd, zodat u het dan zelf in de gewenste hoeveelheid kunt verpakken, afgestemd op uw gezinssituatie, voordat u het invriest. Kijk ook op onze webwinkel Vlees" van Boer Jan!"
portugese tegels
Vlees van de Boer vleespakketten, rundvlees en varkensvlees Home.
Wij kopen bij de boer en leveren rechtstreeks aan de consument. Welzijn van de koe, de boer en de consument staan hoog in ons vaandel. De koeien komen uit de Noord-Franse Ardennen. Zij worden op een traditionele manier grootgebracht. Nooit kunstmest, bestrijdingsmiddelen of hormonen. Ook geen onnodige antibiotica. Dat alles vertaalt zich in smaakvol en duurzaam vlees. De vleespakketten bevatten allerlei vleessoorten: van gehakt tot biefstuk, met verhoudingsgewijs veel luxe vlees. Wij bieden rundvlees en varkensvleespakketten aan. Alle pakketten wegen 5 kilo. Het Basispakket bevat 30% luxe vlees; 36% stoofvlees en 34% gehakt/hamburger. Bij het Luxepakket is de verhouding 58% luxe vlees; 20% stoofvlees en 22% gehakt/hamburger. Dit pakket bevat: filetlapjes, schnitzels, hamlappen, karbonade, rollade, gehakt en speklapjes. Specials orgaanvlees en enkele speciale vleessoorten kunnen alleen samen met een vleespakket worden besteld.
IBC SOLAR
Regiovlees Het lekkerste vlees uit eigen regio.
Op deze website kunt u in contact komen met de veehouders die zelf vlees aanbieden van hun dieren. Vlees uit de buurt. Kwaliteitsvlees zonder toevoegingen. U weet precies bij welke boer het vlees vandaan komt en hoe de dieren gehouden worden.
papier
Lokaal vleespakket van Boer Bark, eerlijk en heerlijk! Lokaal vleespakket van Boer Bark, eerlijk en heerlijk!
De pakketten worden door een slager gemaakt en bij verwerking meteen voorzien van een sticker waarop het soort vlees, gewicht, en verwerkingsdata met houdbaarheidsdatum vermeld staat. En daarna meteen diepgevroren. De pakketten bevatten altijd een mix van het vlees in de evenredigheid van het gewicht van de soorten vlees.
Vlees kopen bij de boer LekkersDichtbij.nl.
Spiervlees of orgaanvlees? Het meest gegeten vlees is spiervlees, zoals een biefstuk of een kipfilet, maar ook orgaanvlees is eetbaar, zoals lever, niertjes en zwezerik. Soorten vers vlees van de boer. De boeren op LekkersDichtbij verkopen onder andere de volgende soorten vlees.:
Vlees kopen bij de boer.
Dit fantastisch smaakvolle vlees is perfect voor een zomerse barbecue. Deze koeien zijn normaal gesproken alleen voor de top van de top in de Nederlandse horeca bedoelt. Bij hoge uitzondering mogen wij van boer Ben een paar koeien op Koopeenkoe.nl aanbieden!
Het Vleespakket Het Vleespakket.
Op hetvleespakket.nl koop je samen met buurtgenoten een koe van een boer uit jouw regio. 3 weken voor de leverdatum wordt de koe, samen met maximaal een andere koe door de boer naar onze slager in jouw buurt gebracht. Nadat de koe op een diervriendelijke manier geslacht wordt, zal het vlees twee weken gerijpt worden. Dit rijpingsproces laat het overbodige vocht uit het vlees trekken waardoor de smaak en malsheid van het rundvlees optimaal naar voren komen. Hierna verwerkt onze ambachtelijke slager het vlees en verpakt het in gelijke porties. Onze koerier bezorgt dan het vleespakket ingevroren op de geselecteerde leverdatum.
Vlees van de boer 10 websites bomvol adressen.
Om de stap naar de boer nog wat makkelijker te maken heb ik 10 websites verzameld waar je direct vlees kunt bestellen of waar je adressen bij jou in de buurt vindt waar je het vlees kunt kopen. Vlees kopen via internet. Via de website van koop een koe kun je een vleespakket kopen.
Vleespakketten De Hooierij.
Onze specialiteit is rundvlees, maar wij verkopen ook varkensvlees, kippenvlees en lamsvlees. Speciaal voor liefhebbers van ons vlees stellen we vleespakketten samen die u vooraf kunt bestellen. De pakketten wegen 5 kilo per pakket en kosten 1150, per kilo vlees. Een vleespakket bestaat standaard uit braad, bak en suddervlees, gehakt, hamburgers of worstjes, tartaar, roerbakvlees, biefstuk, een soeppakket en entrecote.

Contacteer ons