vleespakket van boer
 
Het Vleespakket Het Vleespakket.
Op hetvleespakket.nl koop je samen met buurtgenoten een koe van een boer uit jouw regio. 3 weken voor de leverdatum wordt de koe, samen met maximaal een andere koe door de boer naar onze slager in jouw buurt gebracht. Nadat de koe op een diervriendelijke manier geslacht wordt, zal het vlees twee weken gerijpt worden. Dit rijpingsproces laat het overbodige vocht uit het vlees trekken waardoor de smaak en malsheid van het rundvlees optimaal naar voren komen. Hierna verwerkt onze ambachtelijke slager het vlees en verpakt het in gelijke porties. Onze koerier bezorgt dan het vleespakket ingevroren op de geselecteerde leverdatum.
miele
Puur vlees, rechtstreeks van de boer op je keukentafel.
Totdat we boer Bakx ontmoetten die zijn kippen extra mineraalrijk voer geeft, zodat ze sterker zijn, meer weerstand hebben en geen antibiotica krijgen, óók niet heel even. Lees hier de details die ons kippenvlees zo bijzonder maken. Vlees van buitenvarkens.
schaatsen heerenveen
Over ons.
Maurits heeft de dagelijkse zorg voor de koeien, hij zorgt voor smakelijk voer, een droge stal en houdt het oog op het welzijn van koeien, kalfjes en stieren. En wij zijn Nico en Nelie van Os, van 1990 tot 2017 hebben wij op de boerderij gewoond met onze vier kinderen.
huisontruiming leiden

2 kg biefstuk, 3 kg gehakt en 50 hamburgers. U krijgt het vlees altijd vers aangeleverd, zodat u het dan zelf in de gewenste hoeveelheid kunt verpakken, afgestemd op uw gezinssituatie, voordat u het invriest. Kijk ook op onze webwinkel Vlees" van Boer Jan!"
fortinet
Vlees van de Boer vleespakketten, rundvlees en varkensvlees Home.
Wij kopen bij de boer en leveren rechtstreeks aan de consument. Welzijn van de koe, de boer en de consument staan hoog in ons vaandel. De koeien komen uit de Noord-Franse Ardennen. Zij worden op een traditionele manier grootgebracht. Nooit kunstmest, bestrijdingsmiddelen of hormonen. Ook geen onnodige antibiotica. Dat alles vertaalt zich in smaakvol en duurzaam vlees. De vleespakketten bevatten allerlei vleessoorten: van gehakt tot biefstuk, met verhoudingsgewijs veel luxe vlees. Wij bieden rundvlees en varkensvleespakketten aan. Alle pakketten wegen 5 kilo. Het Basispakket bevat 30% luxe vlees; 36% stoofvlees en 34% gehakt/hamburger. Bij het Luxepakket is de verhouding 58% luxe vlees; 20% stoofvlees en 22% gehakt/hamburger. Dit pakket bevat: filetlapjes, schnitzels, hamlappen, karbonade, rollade, gehakt en speklapjes. Specials orgaanvlees en enkele speciale vleessoorten kunnen alleen samen met een vleespakket worden besteld.
Eerlijk vlees direct van de boer Vleesboerderij Barten.
eerlijk vlees direct van de boer! Oude tijden herleven maar dan in een modern jasje. Want het concept van Vleesboerderij Barten is een combinatie van het pure ambacht en moderne technieken. Ambachtelijke producten in een eigentijdse slagerij en de modernste veilige verpakkingstechnieken.
BBQ-pakketten: kies en bestel online De Barbecue Boer.
Zelfs jouw meest kritische gasten zullen tevreden zijn. Want Barbecue Boer levert het allerbeste vlees en de lekkerste verse vis. Vlees van de slager, vis van de vishandel. We marineren en kruiden het vlees en de vis met de hand, voor de perfecte smaakbalans.
Zeeuws Vlees en meer van Boer Jan.
Daarnaast kunt u bij vers Vlees en meer van Bor Jan terecht voor zelfgemaakte Zeeuwse schapenkaas en de welbekende Zeeuwse Streek-producten. 2014 2017 Zeeuws Vlees en meer van Boer Jan sitemap rss webwinkel beginnen powered by Mijnwebwinkel. Deze website maakt gebruik van cookies.
Marktslagerij Meppel Nijeveen Zwolle.
Kijk eens rond op onze site voor een overzicht van de mogelijkheden van Slagerij Rijkeboer of volg de rondleiding. Wij staan niet alleen op de markt en zijn dus niet alleen een marktslagerij, U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een complete barbecue of gourmet, inclusief sausen, stokbrood, salades en uiteraard veilige bijbehorende gasflessen.
Boerderij t Have.
7218 AJ Almen. Sinds 1 januari 1994 zijn Roland Kleine en Carrie Kleine-Harmsen eigenaar van boerderij t Have. Al ruim voor de overname van de boerderij, die al sinds 1851 in de familie is, zijn we met de fokkerij van Limousins begonnen.
Heerlijke Koe Heerlijke vleesproducten.
Klik hier om uw vleespakket te bestellen! HeerlijkeKoe.nl van A tot Z. Als boerenzoon opgegroeid tussen de koeien en bekend met het boerenleven. Passie voor het vak, liefde voor het dier en dat willen delen met mijn omgeving. Dat is de basis van HeerlijkeKoe.nl. Wat koopt u. U koopt bij HeerlijkeKoe.nl een gevarieerd rundvleespakket afkomstig van een dubbeldoel koe rechtstreeks van de boer.

Contacteer ons