vlees kopen online dreumel
 
Vlees kopen bij de boer in Dreumel LekkersDichtbij.nl.
Vlees kopen bij de boer in Dreumel. lekkersdichtbij.nl heeft 2 boerderijen in Dreumel gevonden. Papesteeg 11, 6621KW Dreumel. Heerlijk biologisch kippenvlees van onze eigen boerderij, vacuĆ¼m verpakt en diepgevroren en kleine porties. U koopt bij ons biologisch vlees voor een scharrelprijs!
scheikunde glaswerk
Online vlees kopen, vlees bestellen Vlees Kopen Online.
Wij kunnen niet concurreren met de aanbiedingen van de supermarkt maar wel vakslager-kwaliteit leveren voor een vriendelijke prijs! Bezorgen en afhalen. Als er iets even niet leverbaar is. Vlees Kopen Online. 6621 KT Dreumel. Newsletter Sign-up: Verstuur. 2013 Vlees Kopen Online.
schiphol taxi Tilburg
Vlees kopen online Bestel vlees online.
Vlees kopen online Bestel vlees online. Vlees kopen online. Wil je hoogwaardige kwaliteit vlees kopen online? Dan ben je bij The Meatlovers aan het juiste adres. The Meatlovers biedt namelijk het juiste antwoord op de vraag Waar kan ik goed en lekker vlees kopen online?
securid
Vlees Kopen Online 2 foto's' 7 recensies Winkels en detailhandel Meerheuelweg 1A, 6621 KT Dreumel.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Vlees Kopen Online op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Vlees Kopen Online op Facebook. Nieuw account maken. Vlees Kopen Online. Winkels en detailhandel in Dreumel. 5 van 5 sterren.
nhg
vleeskopenonline DOV.
Boerderij de Meerheuvel/vleeskopenonline. Wij zijn Theo Egelmeer en Francy de Jong en sinds mei 2012 hebben wij in Dreumel een mesterij van voornamelijk vleesrunderen en schapen. Wij houden onze dieren op een diervriendelijke manier; de runderen staan op potstal en de schapen lopen voornamelijk buiten in het weiland. Dat bracht ons op het idee een boerderijwinkel te beginnen met als doel een kwalitatief hoogwaardig stukje vlees te verkopen voor een vriendelijke prijs. Dit kunnen wij doen omdat wij werken zonder tussenkanalen, zodoende van vakslager kwaliteit maar bereikbaar voor iedereen. Het product is altijd vers aangezien het vlees direct wordt geportioneerd, vacuum verpakt en ingevroren. Ook in kleine porties voor 1 of 2 personen. Het assortiment hebben wij uitgebreid met varken kip konijn kalkoen. We houden zelf wel wat kippen uit hobby maar dat is niet genoeg om te verkopen, de kipproducten nemen wij af bij een bedrijf waar wij achter de producten kunnen staan. Zij leveren hun producten aan ons met het beter leven keurmerk. Konijn en varken kopen wij van bevriende en betrouwbare leveranciers uit Maas en Waal, zodoende ook hiervan de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Contacteer ons