vleespakket bestellen
 
Vlees van de boerderij van Staaveren Landsmeer.
Een vleespakket bevat 6 kilo vlees biefstuk, entrecôte, gehakt, runderworst, hamburgers, tartaar, magere runderlappen en meer. Wij verkopen uitsluitend samengestelde pakketten van 6 kilo, zodat we de prijs voor de consument betaalbaar kunnen houden en de dieren de verzorging kunnen geven waar ze recht op hebben.
biologisch vlees online
van Roekel BBQ Shop.
BBQ Vlees / Vleespakket. Rubs en Kruiden. Houtskool en Briketten. Tangen en meer. Workshops en Cursussen. Van Roekel Vlees. Welkom bij van Roekel BBQ Shop. dé online shop voor BBQ en vlees liefhebbers. Vlees bestellen kan eenvoudig via deze website, per mail info@vanroekelvlees.nl of telefonisch onder het nummer 0646005226.
website checker
Bestellen OKVlees.
De OKvlees.nl keten. Het bestellen van het scharrel en biologisch vlees van OKvlees in de webwinkel is zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt. Je selecteert in de shop welk soort vlees je wilt hebben varken bijvoorbeeld, en vervolgens kies je het product.
damasten tafelkleed
Vleespakket bestellen Pakketten online bestellen.
Kijkt u dan ook eens op onze website rond voor een lekker vleespakket en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze uiterst behulpzame klantenservice. Een vleespakket bestellen of cadeau geven. U kunt een vleespakket kopen voor uzelf, maar het is ook erg leuk om er een cadeau te doen aan de vleesliefhebbers in uw vriendenkring.
keyboost ipower
Bestellen vleeswaren.
In verband met het bestellen van het vlees bij Slagerij Havermans vragen wij u tijdig te bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Afhalen vanaf woensdagmiddag en donderdag: bestellen dinsdag ervoor, uiterlijk 16.00 uur. Afhalen vanaf vrijdagmorgenbestellen: woensdag ervoor, uiterlijk 16.00 uur.
slot kapot
Irrland De boerderij-belevenisoase Barbecuevlees.
U kunt uw barbecuevlees tot uiterlijk 2 dagen voor uw bezoek bestellen. U kunt ook uw eigen barbecuevlees meebrengen. Barbecuevlees-orders zijn niet mogelijk voor de maandag! Uw bestelde vlees kunt u uiterlijk op de dag van uw bezoek bij de hoofdingang afhalen.
Vleespakket bestellen bij Kaasboerderij Geingenoegen.
Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid, waardoor u naast zuivel nu ook een vleespakket bij ons kunt kopen. Bij Kaasboerderij Geingenoegen kunt u eenvoudig een vleespakket bestellen. Ons duurzame vlees komt van onze eigen weidegang koeien en is kwaliteitsvlees. Voor dit doel wordt er voor één van onze koeien een speciale Belgische blauwe vleesstier geselecteerd.
Limousinvlees bestellen.
Een vers vleespakket van 10 kg vacuüm verpakt kost 12750., De prijs van een zelf te verpakken vers vleespakket van 10 kg is 11750., Verse vleespakketten zijn er weer op woensdag 8 augustus 2018. Er kan ook los vers vlees besteld worden voor deze datum, prijslijst zie boven.
Vleespakketten De Ruijter Vleesvee Fokkerij.
10 kg alles van de koevan 5 en 10 kg aan m.u.v. Haasbiefstuk extra te bestellen bij aanschaf en van een vleespakket. Bel, mail, sms of app info@deruijtervleesvee.nl / 06-30085696 of er iemand op de boerderij/thuis is en u kunt altijd een diepgevroren BBQ pakket komen ophalen.
BBQ pakketten Sligro.nl.
Bestel nu je complete barbecueschotel: van barbecue vleespakket tot stokbrood en bijbehorende sauzen. Kies uit verschillende standaardpakketten of stel je eigen barbecue samen uit het Kaldenberg assortiment. Pakketten dienen minimaal 3 dagen vooraf besteld te worden bij de slagerijafdeling van Kaldenberg in onze vestigingen.
Online bestellen Vleeshandel van den Berg.
U bevindt zich hier: Home / Online bestellen. Dit bestelformulier is voor het gebruik van onze bestaande relaties. Plaatst u voor het eerst een bestelling? Dan helpen wij u graag eerst persoonlijk met de samenstelling van uw bestelling. Zoeken naar: Zoeken Meest recente berichten.

Contacteer ons