jersey vlees bestellen
 
Welkom Jacob en Linda Beeker Landgoed Eyckenstein.
Jacob over het Jersey-ras: Het is een kleine melkkoe, is mager en komt van het Kanaal-eiland Jersey tussen Engeland en Frankrijk. Het is een ras dat nu over de hele wereld verspreid is. De melk van dit ras is echt iets bijzonders: het heeft een heel hoog vet en eiwitgehalte en ook een hoog caroteengehalte, waardoor die ook wat geler is dan de melk van andere rassen. Ook het vlees is wat geler, tot kanariegeel toe.
asko wasmachine
Jersey Vlees Bestellen Amersfoort De Goede Gids.
Hier vind je. Jersey Vlees Bestellen: De" Jersey stierkalveren die wij voor het vlees opfokken komen uitsluitend van het biologisch gecertificeerde melkveebedrijf Remeker uit Lunteren. Wij werken vanuit de intrinsieke overtuiging dat je zo min mogelijk moet ingrijpen om de beste omstandigheden voor het dier te creƫren.
Incassobureau
Home Boerderij Eyckenstein, natuurzuiver Jersey rundvlees, antibiotica vrij.
Op zaterdag 16 juni hebben we open dag van 10.00-16.00 uur en sluiten we af met een diner in de wei! We vertellen je alles over het vlees en hoe we onze dieren houden op deze pagina. Je kunt via deze site onze vleespakketten kopen van 2.5, 5 of 10 kg Jersey rundvlees.
tekst voor afscheid collega
Jacob Beeker en Linda Heemskerk Toekomstboeren.
Jacob weet dat Landgoed Vollenhoven groentepakketten aanbiedt en belt met de vraag of ze ook vleespakketten willen verkopen. Vlees wilden ze niet, maar ze bleken wel land over te hebben. We mochten een paar stiertjes in het weitje voor het grote huis laten lopen. De mooie Jersey kalveren trekken de aandacht.
Jersey vlees Landgoed Vollenhoven.
De vrouwelijke kalfjes houdt de boer veelal zelf. De stierkalveren gaan meestal naar de vetmesterij voor het vlees. Maar de Jersey stiertjes zijn daarvoor niet interessant; ze zijn niet alleen kleiner dan hun dikbilvriendjes, maar ze groeien ook nog eens minder hard.
Nieuwe afzetkansen voor overtollige Jersey-stierkalveren Boerderij.nl.
De Jersey is een eigenwijze koe en ze geeft extra vette melk. Echter stierkalveren van Jersey melkkoeien hebben een laag geboortegewicht en weinig aanleg voor aanzet van vlees. Dit maakt ze waardeloos voor de kalverhandel. Dat is zonde, want ik vind dat stierkalveren absoluut geen afvalproduct zijn, zegt Jacob Beeker van de biologische vlees webwinkel www.biovleesbestellen.nl.

Contacteer ons