biologisch vleespakket
 
Fresh Meat Company.
Fresh Meat Company is dé nichegerichte leverancier van verse biologische vleesproducten zoals; rund, varken, lams, kip en gevogelte. Tevens levert FMC verschillende specialiteiten waaronder diverse ovenschotels. Lees meer over ons. Fresh Meat Company levert een veelzijdig assortiment aan biologische producten.
detective
Polder Porque Diervriendelijk vlees voor een gezonde prijs.
Hier wordt volledig mandje geladen. Hoogwaardig vlees voor een goede prijs bij PolderPorque.nl. Polder-Porque is een bedrijf dat geleid wordt door studenten. Van zaadje tot karbonaadje wordt geregeld door de studenten aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Hierbij streeft Polder-Porque naar vlees met hoogwaardig kwaliteit met een touch uit de Polder.
makelaar nijmegen
Van der Woude, uw adres voor natuurvlees van Limousin runderen.
Limousin fokkerij van der Woude. Van der Woude, uw adres voor natuurvlees van Limousin runderen. Het natuurvlees wordt aangeboden in een aantrekkelijk geprijsd vleespakket en is los te bestellen. U vindt onze boerderij midden in de natuur, midden in t Gooi.
Doubleclick
Vers vlees van ALDI.
Het geheim achter Steenbrugge. Kabeljauw met een schuimige saus van Steenbrugge blond en tagliatelle met bloemkoolcrème. Stoofpotje van kip met Steenbrugge tripel. Chocolademousse met Steenbrugge bruin. Onze groente en fruitwereld. Vers vlees bij ALDI. Kaas bij ALDI. Klimaat en Milieu.
eetcafe
Bestel een Lakenvelder vleespakket! Heerlijkheid Mariënwaerdt.
In de Landgoedwinkel is het Lakenvelder vlees van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt verkrijgbaar. Heerlijk vlees, fijn van structuur en biologisch. Bestel online of in de Landgoedwinkel een Lakenvelder vleespakket en haal het pakket op 7 en 8 oktober op in de Landgoedwinkel.
slotenmaker groningen
Biologisch vlees van Wagyu, luxe rund of Berkshire kopen?
Biologisch vlees per portie op folieschaaltje verpakt, zoals: runder en varkensworsten, burgers en gehakt. Biologische vlees pakketten van Wagyu en Berkshire, en een mix van beide rassen. Vacuümverpakte technische delen vanaf 600 gram van Wagyu en Berkshire. Speciale delen op verzoek zoals: pianostuk, bloemstuk, spierstuk etc. Kan ik afhalen of bezorgen jullie in Nederland? Wij hebben een boerderijwinkel in Ansen Drenthe, hier kunt winkelen of een bestelling afhalen. Bijna al ons biologische rundvlees en varkensvlees is ook in onze webwinkel te koop. Wij bezorgen bij u thuis in een groot deel van Nederland. Na uw online bestelling bezorgen wij in overleg met u, biologische vleespakket in de provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Noord Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Flevoland.
client
NIEUW Klein Swormink Boerderijappartement runderen brandrood verhuur machines communicatie agrarisch.
NIEUW: vleespakket biologisch varkensvlees Bonte Bentheimer. Bij de verkoop van vleespakketten beperkten we ons tot voor kort tot rundvlees. Om in te spelen op de groeiende vraag bieden we nu ook vleespakketten aan van biologisch Bonte Bentheimer varkensvlees. Steeds meer mensen kiezen voor biologisch en willen dan ook het lekkerste vlees.
koffiemachine
De Leidsche Vleeschhouwerij biologisch kwaliteitsvlees.
Ons certificaat is weer verlengd door SKAL Nederland; Wij zijn trots de enige Slager in Leiden en omgeving te zijn met een SKAL certificaat; dus echt puur biologisch! De maaltijd was overheerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. de Groot, Voorschoten. Prima bezorgservice, erg goed vlees.
Over ons.
Contactgegevens en routebeschrijving. Biologisch Limousinvlees Doorn. Contactgegevens en routebeschrijving. Wie wij zijn.: Wij zijn Maurits en Anita van Os en wonen op Landgoed Moersbergen in Doorn. Onze boerderij ligt tussen bossen en weiden van de Utrechtse Heuvelrug. Een aangename plek voor ons om te wonen, maar ook voor onze Limousinkoeien, die hier van lente tot herfst in de wei lopen en in de winter in de hellingstallen verblijven.
Vlees van biologische kwaliteit Groningen l Online l Eytemaheert l Boerderij.
Heeft vlees het keurmerk biologisch, dan zegt dat echter vooral wat over het leven van het dier en veel minder over het natuurbeheer in bredere zin, over transparantie en over de wijze van slacht en verdere verwerking van het vlees.
Van harte welkom op de site van familie de Kok uit Lewedorp De Kok Herefords.
In de stal krijgen onze runderen puur natuurlijk voedsel, dat geproduceerd is op ons eigen bedrijf en bij het afmesten krijgen de runderen speciaal biologisch krachtvoer, zonder kunstmatige toevoegingen. Het vlees is licht gemarmerd, met kleine vetadertjes die smelten tijdens het bakken.

Contacteer ons