biologisch vleespakket
 
Biologische foodabonnementen en maaltijdboxen verkrijgbaar in de stad Utrecht Milieucentrum Utrecht MCU.
Kromme Rijn Krat, Bunnik producten uit Kromme Rijnstreek, ook bio-producten bezorgen in Utrecht e.o. deKrat.nl, Amsterdam maaltijdbox, deels biologisch. Streekmolen, Hilversum maaltijdbox met streekproducten, deels biologisch. Groenteabonnement Tuinderij de Groene Steen, De Bilt op biowijze geteelde groenten afhalen, afhaalpunten, w.o.
biologische olijfolie
Vleespakketten Landwinkel De Hooierij.
Onze specialiteit is rundvlees, maar wij verkopen ook varkensvlees, kippenvlees en lamsvlees. Speciaal voor liefhebbers van ons vlees stellen we vleespakketten samen die u vooraf kunt bestellen. De pakketten wegen 5 kilo per pakket en kosten 1150, per kilo vlees. Een vleespakket bestaat standaard uit braad, bak en suddervlees, gehakt, hamburgers of worstjes, tartaar, roerbakvlees, biefstuk, een soeppakket en entrecote.
airbnb host
Boer Wim Raalte Natuurboeren.
Op iedere portie staat wat erin zit en het keurmerk laat zien dat het vlees biologisch is. Een vleespakket heeft ongeveer de volgende samenstelling: Bieflappen kogelbiefstuk ossenhaas rosbief braadstuk entrecote tartaar hamburger riblap stoofvlees runderlap gehakt schenkel verse worst poulet.
maattabel dekens pony
Fries vlees pakket.
Wij onderschrijven en praktiseren de beginselen van biologisch boeren. Echter een biologisch certificaat vereist dat de slager en andere leveranciers 100% biologisch zijn. Dit is bij ons in de regio niet het geval en het zou voor u een aanzienlijke prijsverhoging betekenen.
tankpas
Fresh Meat Company.
Fresh Meat Company is dé nichegerichte leverancier van verse biologische vleesproducten zoals; rund, varken, lams, kip en gevogelte. Tevens levert FMC verschillende specialiteiten waaronder diverse ovenschotels. Lees meer over ons. Fresh Meat Company levert een veelzijdig assortiment aan biologische producten.
slotenmaker leiden
Vlees van biologische kwaliteit Groningen l Online l Eytemaheert l Boerderij.
Biologisch vlees Groningen kopen. Bij Eytemaheert koop je je vlees van biologische kwaliteit door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en vervolgens je bestelling van een vleespakket door te geven via de mail. Afhalen gebeurt op een gezellige middag op de boerderij.
Vlees van het Landschap weer te bestellen.
Vlees van het Landschap weer te bestellen. Net als voorgaande jaren is het weer mogelijk om vlees van het Landschap te bestellen. Eerlijk natuurlijk vlees van dieren die het grootste gedeelte van hun leven in de natuur hebben doorgebracht. Het vlees kan hier worden besteld.
Eerlijk en duurzaam voedsel uit het Rijk van Nijmegen, biologisch groente en fruitpakket en weekboodschappen LekkerLokaal, biologisch voedsel, groentepakket uit het rijk van Nijmegen.
Op verzoek van onze klanten ook Biologisch vlees van de Groenen Weg geen lokaal vlees helaas, wel van bekende herkomst. De dranken uit de regiovruchtensappen, bieren, wijnen, koffie, thee, likeuren, gedestillieerd, cacao De zuivelproducten uit de regio: melk, kwark, yoghurt, slagroom, boter, diverse kazen.
Vers biologisch vlees pakket rund, varken, lam voor in de diepvries.
In onze nieuwsbrief doen we mededelingen over verwachte slacht/verdeeldata. Laat ons weten wanneer je automatisch de email-berichten wilt ontvangen over aanstaande vlees-verdeel data. Hiernaast bieden wij u in onze winkel het biologisch vlees vacuüm verpakt per stuk en diepgevroren aan vanuit onze overzichtelijke diepvriezers.
Biologisch vleespakket van goed verzorgde biologische koeien.
Ons biologisch vleespakket bestaat uit topvlees van goed verzorgde biologische koeien. Het komt van boerderijen die niet alleen biologisch zijn, maar ook op andere gebieden duurzaam bezig zijn. Bijvoorbeeld door samenwerkingen met de Vogelbescherming en het zelf opwekken van energie met zonnepanelen.
Home De Groene Weg Slagerij Groningen.
Zo komt het rundvlees uit de Eelder en Peizermaden en van de biologische boerderij Martinzicht in Groningen. Het lamsvlees komt uit Doezum en Oldehove. De kip komt van Herman Kemper. In het najaar kunt u in de slagerij terecht voor vlees van biologisch gehouden Schotse Hooglanders.

Contacteer ons