luxe vleespakket
 
Biologisch EKO luxe vleespakket Heerlijk Eerlijk Vlees 2018.
Status van het vlees. Het vlees is zo vers als het maar kan. 0% vleesverspilling, 100% biologisch, 100% lokaal. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst houden wij je via e-mail op de hoogte van de voortgang. Privacy Cookie Policy. Hoeveel pakketten nog te gaan van PAKKET LUXE?
helium-distribution.com
Vleespakketten.
De volgende pakketten zijn te verkrijgen in de Boswinkel op de Heerlijkheid. De inhoud van een Leurs vleespakket kan varieren maar is doorgaans als volgt samengesteld.: Gemengd Vleespakket 10 kilo 15500, euro. Gemengd Vleespakket 5 kilo 9000, euro. Luxe Vleespakket 5 kilo 13500, euro.
PageRank
Luxe vlees pakket, topvlees van goed verzorgde echte vleesras koeien.
Nu is ons luxe pakket bijna op en gaan we voor een goede nazomer en een BBQ pakket. Al het vlees is heerlijk, echt niet te vergelijken met supermarkt vlees. Ik ben inmiddels zo verwend dat ik in restaurants vrijwel geen vlees meer bestel omdat ik niet geloof dat dat lekkerder kan zijn!
Luxe vleespakketten Hoeksch Vlees.
Home Luxe vleespakketten. Wij bieden u twee soorten heerlijke Hoeksch Vlees-pakketten aan: rundvlees en lamsvlees. Onze dieren worden met zorg grootgebracht in de Hoeksche Waard, en dat proef je! De prijs voor het rundvlees is 1050, per kilo, het lamsvlees is 1500, per kilo en het varkensvlees is 850, per kilo. Hiermee bieden we u kwaliteitsvlees voor een betaalbare prijs. De eerstvolgende leverdatum van onze varkensvlees en lamsvleespakketten is woensdag 23 mei. De eerstvolgende leverdatum van onze rundvleespakketten is maandag 2 juli. Klik hier om uw vleespakket te bestellen.
Biologisch luxe vlees pakket, topvlees van goed verzorgde biologische koeien.
We verwerken de stooflappen, zondag rollade, runder poulet en riblab dan in extra gehakt producten. Zoals merquez worstjes en extra hamburgers. Lekker makkelijk voor op de BBQ! Ons biologisch luxe vlees pakket bestaat uit topvlees van goed verzorgde biologische koeien.
Vleespakket luxe biefstuk.
Kenmerken Luxe biefpakket 3 kg. 18C Gewicht circa. 3 kg Afwijkende levertijd. 2 weken Andere producten. Bekijken Vleespakket 3 kg 44, 50 Bekijken Stoofvlees en Gehakt 5 kg 45, 00 Bekijken Rundergehakt 5 kg 42, 00 Bekijken Groot familiepakket 295, 00.

Contacteer ons